Psyzorg Fryslân is een samenwerkingsverband van vrijgevestigde psychologen in de Generalistische Basis GGZ binnen de provincie Fryslân. Omdat wij geloven in de kracht van samenwerking hebben wij ons verenigd in een coöperatie. Wij willen hét aanspreekpunt zijn van de Generalistische Basis GGZ In Fryslân.

Samen staan wij sterk voor:

  • een kwalitatief hoogwaardige vrijgevestigde GGZ
  • een GGZ die voor iedereen toegankelijk is
  • waarin de cliënt centraal staat en
  • waarin resultaat- en klachtgericht wordt behandeld

Daarnaast behartigt de coöperatieve vereniging de belangen van de leden naar samenwerkingspartners, gemeenten en verzekeraars.

Cliënten
Op deze website vind je informatie over psychologische hulpverlening. Waar kan ik terecht, hoe meld ik mij aan, krijg ik behandelingen vergoed, etc…

Verwijzers
De coöperatie heeft leden die generalistische zorg kunnen bieden én ook een breed spectrum aan specialisaties. Op deze website hebben we basis informatie opgenomen om snel inzicht te krijgen in de mogelijkheden die onze leden kunnen bieden.

Coöperatie
Psyzorg Fryslân is een nog jonge coöperatieve vereniging en staat open voor nieuwe leden.
De coöperatie biedt de mogelijkheid tot zelfstandigheid met daarbij de kracht van coöperatieve verbondenheid.

clienten

Cliënten

Hier vind je informatie over psychologische hulpverlening, zoals: “Waar kan ik terecht”,  “Hoe meld ik mij aan”, “Krijg ik de behandeling vergoed?”

Balonnen

Professionele Partners

Graag wisselen we met u van gedachten hoe we onze samenwerking kunnen versterken, vergemakkelijken en kennis kunnen delen. Wij horen graag van u.

friese vlag

Psychologen

De psychologen die lid zijn van Psyzorg Fryslân zitten verspreid over de gehele provincie Fryslân.